Egy szemeszter Svédországban

Egy szemeszter Svédországban

Osloi út

2018. december 04. - Lilla23

Tartalmas pár heten vagyok túl.

A legjobb része az oslói kiruccanás volt, erről mindjárt bővebben is írok, képekkel együtt, de előbb kicsit az egyetemről.

A legújabb tárgyam 10 hetes, így egészen a félév végéig el fog tartani. Corporate finance a címe, eddig ez tetszik a legjobban, és ez kapcsolódik a legjobban az otthoni tanulmányaimhoz, a specializációmhoz. Egy másik tárggyal futott volna párhuzamosan, de azt le kellett adnom, mivel az órák ütköztek volna, így a negyedik tárgyam karácsony előtt fog elkezdődni, Supply Chain Management a címe, kíváncsian várom azt is. Ez a mostani tárgy szintén ugyanazokkal a hallgatókkal zajlik, így már lassan egy egész összetartó kis közösség alakul ki. 

És most az oslói utazásról: német barátnőmmel úgy döntöttünk, hogy megszervezzük magunknak az utat Norvégiába, mert amit az egyetem szervezett egyrészt drága volt, másrészt túl hosszú, így nem tudtunk részt venni rajta, ezért elmentünk ketten egy hétvégére. Szerencsére Örebroból naponta közlekedik közvetlen buszjárat Oslóba, így az utazást nagyon könnyen meg tudtuk oldani, és nem is volt hosszú, 5 órát utaztunk. Egy hostelben szálltunk meg, és onnan indultunk mind a két nap várost nézni.

Pár kép a városról:

oslo_7.jpgoslo_2.jpgoslo_3.jpgoslo_4.jpgoslo_5.jpgoslo_6.jpgoslo_8.jpgoslo_9.jpgoslo_10.jpgoslo_11.jpgoslo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Még az oslói út előtt, az egyik szabad hétvégét kihasználva, ellátogattam Göteborg városába is:

goteborg_4.jpggoteborg_2.jpggoteborg_3.jpggoteborg_5.jpggoteborg_6.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erasmussvedorszagban.blog.hu/api/trackback/id/tr5314607866
süti beállítások módosítása